Overview
Features
Download
Documentation
Community
Add-Ons & Services

MultiPartReader needs preamble to read first part

Please post support and help requests here.

MultiPartReader needs preamble to read first part

Postby heinob » 24 Apr 2013, 14:32

Although documentation sais: The message must not contain a preamble preceding the first encapsulation boundary, this seems to be wrong. When reading the following mime mail, the first part (the one with the mail body) is ignored unless I insert a preamble (any text is o.k.) before it.

Bug, feature or developer's fault?

Code: Select all
Content-Type: multipart/mixed; boundary=MIME_boundary_227911F9473A3053
Date: Tue, 23 Apr 2013 10:41:31 GMT
From: john@doe.com
Mime-Version: 1.0
Subject: This is the subject
To: <me@doe.com>

--MIME_boundary_227911F9473A3053
Content-Disposition: inline
Content-Transfer-Encoding: quoted-printable
Content-Type: text/plain

This is the Mailbody.
--MIME_boundary_227911F9473A3053
Content-Disposition: attachment
Content-Transfer-Encoding: base64
Content-Type: text/plain; name=text.txt

RGllcyBpc3QgZGVyIEluaGFsdCAyenUxIHZvbiB0ZXh0LnR4dA==
--MIME_boundary_227911F9473A3053
Content-Disposition: attachment
Content-Transfer-Encoding: base64
Content-Type: text/plain; name=text2.txt

RGllcyBpc3QgZGVyIEluaGFsdCAyenUxIHZvbiB0ZXh0Mi50eHQ=
--MIME_boundary_227911F9473A3053--
heinob
 
Posts: 8
Joined: 24 Apr 2013, 14:24

Re: MultiPartReader needs preamble to read first part

Postby heinob » 24 Apr 2013, 16:33

heinob
 
Posts: 8
Joined: 24 Apr 2013, 14:24


Return to Support

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests

cron